Pages

Tuesday, 18 March 2014

SET ANNA COSMETIC


Paling murah di pasaran
RM60

sms/watsapp
014-8169178





Khasiat : Memgecutkan jerawat Mengurangkan Pigmentasi/Jeragat dengan berkesan Membersihkan kulit muka Awet muda Melicinkan kulit muka Mencerahkkan kulit muka P/S : Pastikan produk yang anda beli betul2 original kerana kebanyakan krim kunyit yg berada di pasaran sudah di campur dengan bahan2 lain

Amat berkesan untuk :-
-Menghilangkan jeragat, 'white head' and 'black head' di muka
- Menghilangkan kedutan dan garis halus di muka
-Menghalus dan menggebukan kulit muka
-Memberi Oksigen kepada kulit wajah
-Membuang sel-sel kulit mati
-Melembabkab kan kulit wajah
-Memutihkan kulit wajah agak tampil ayu
-Menghilangkan parut - parut jerawat pada wajah
-Menghalus dan menggebukan kulit muka

Testimoni .....
Mira Kannan Krim nie memang berkesan untuk jerawat..jerawat/parut jerawat hilang..muka pun makin cerah..tq krim kunyit :)


Mira Kannan Dulu i ade guna krim kunyit,memang berkesan untuk pencerahan & hilangkan parut jerawat..tapi i rasa ini lagi bagus sikit since gred A,nak try dulu :)

Lavinthika Vasanthan
Hi all, i nak bagi testimonial i guna product ni (krim kunyit)... Dulu muka i sangat teruk, jerawat besar besar, banyak bintik bintik hitam and muka sunburn teruk... So i start guna sabun susu beras and the morning cream plus the night cream... Dalam satu minggu dah nampak kesan... First memang banyak pimples keluar kat muka... But kalau tengok betul betul, jerawat yang timbul kat muka tu actually is the ones yang memang dah lama stuck kat kulit muka... Then i use krim siang and krim kunyit... Once dah clear, pimples tu tak timbul balik dah... My face is more clearer and fairer... My suggestion to all is to use sabun gluta, krim siang and krim kunyit gred A. But kalau tak mampu, u can still use sabun susu beras (susu beras tanpa campuran kolagen atau mutiara), krim siang and then krim kunyit gred aaa... It still works... But u must have enough 8 hours sleep daily to let the night cream work on ur skin and kulit akan nampak lebih cantik... :-)



Thursday, 6 March 2014

Slimming Coffee V26


Slimming Coffee V26





RM35

TRIAL PEK (13 SACHET) : RM35
1 TIN (26 SACHET) : RM60





produk ni memang de klulusan gmp,iso,n kelulusan kementerian kesihatan thailand yer


PERBEZAAN KOPI V26 ORIGINAL & TIRUAN

ORIGINAL




TIRUAN





...............................................................................................................................................
HATI-HATI DARI MEMBELI YANG TIRUAN UNTUK KESELAMATAN




















KELEBIHAN SLIMMING KOPI V26

V26 Slimming Coffee (Diet tanpa berlapar!)
-Utk Kurangkan berat badan & shape kan body
-Dari ekstrak tumbuhan semulajadi, selamat tanpa kesan sampingan.
- kurangkan lemak di pinggang, perut, kaki, lengan, tanpa menjejaskan dada. bukan hilang berat bdn..pinggang, punggung & lengan akan loose inci!
-takde effect cirit birit @ kesan2 lain
-takde effect pada badan

Komponen penting V26 Kopi Slimming:
Brazil wild black parvula coffee. Multi-amino acids of Garcinia. Multi-Vitamins.L-carnitine. Hydroxy Citric Acid. Genseng. Hawthorn Fruit. Lotus Leaf. Soybean. Green Tea.

Untuk hasil yang terbaik,

1.minum 1 sachet setiap hari kira-kira setengah jam sebelum sarapan pagi. Ia membuatkan anda berasa kenyang dan mengurangkan selera makan. Anda perlu makan seperti biasa. Jangan berlapar!
2. Bancuh 1 sachet kopi diet dalam air mendidih. Untuk rasa yang lebih baik yang baik, anda boleh mencampurkan kopi ni dgn milo/coklat@kopi lain.boleh tmbh skit gula jika nk manis.


√ Dapat mengurangkan 20-30% berat badan dalam jangka masa panjang

√ Mengecilkan bahagian-bahagian yang mempunyai benjolan lemak berlebihan

√ Mengurangkan potensi untuk makan lebih banyak

√ Meningkatkan metabolisme

✔ Meningkatkan METABOLISM dengan berkesan

✔ Bakar lemak & Kalori dengan pantas

✔ Menghapuskan lemak berlebihan

✔ Membantu mengurangkan selera makan

✔ 100% TIADA kesan sampingan

✔ Melancarkan pergerakan usus

✔ Membuang toksin yang merbahaya

✔ Melancarkan sistem aliran darah

✔ Buang angin dalam badan

✔ Mudah bangun tidur


Bagaimana Kopi V26 MengurangkanBerat Badan??
Kopi Slimming V26 diperbuat daripada pelbagai bahan-bahan aktif yang bolehmenggalakkan metabolisme dan mempercepatkan pembakaran lemak. Apabila kadarpembakaran lemak adalah lebih cepat daripada kadar metabolisme, penyimpananlemak akan dipaksa untuk dimakan. Oleh itu, apabila kedua-dua metabolisme danpembakaran lemak adalah kelajuan yang cepat, sel-sel lebih lemak akandilepaskan daripada badan.
Kopi V26 yang diminum sebelum makan bolehmengurangkan selera makan dan mengurangkan pengambilan kalori yang tinggi. Jadiia juga sesuai untuk mereka yang tidak dapat mengawal selera makan mereka.


Mengurangkanselera makan:
Apabila kopi V26 diminum & memasuki perut, iaboleh dipecahkan kepada bentuk cecair gastrik dengan koloid bercas positif. Keranatrigliserida Single dan gliserol di dalam sel-sel lemak adalah sejenis unsurbercas negative yang mana Kopi V26 boleh menyerap sel-sel lemak dan mengubahmereka ke dalam bahan-bahan larut. Kopi V26 juga boleh membaluti sel-sel lemakapabila ia melalui intestin itu. Jadi ia boleh membuat anda mengambil jumlahkalori yg berkurangan walaupun anda makan pada kadar yg masih sama.





Product Description
The efficacy of magic:
1. Block fat absorption of the blockade:
Fat digestion product of fatty acid, single-glycerides, glycerol formation with a negatively charged material, thin coffee into
the gastric juice to form positively charged colloid, evenly distributed in the digestive juice, fat digestion materials meet
immediately to play a strong role in ion adsorption, resulting in a large number of complex. Cellulite fat at the moment
things have been V26 slimming coffee, gum packages, can not can not be absorbed through the intestinal wall,
the adsorption of fat in food, and must be sealed off, blocking the small intestine to absorb it in order to
control the body caloric intake to achieve the weight-loss results.

Second, to enhance combustion, regulating metabolism:
V26 slimming coffee also contains a variety of active substances to promote the mobilization of fat,
which can effectively bring the body into fat cells for energy storage heat fat cells, accelerate the rate of body fat,
regulate metabolism in the right degrees, the metabolism of fat consumed from the reserve is greater than Status
pull to consume more than the state of reserves and gradually adjust to the consumption of fat reserves and the
basic balance, so that an appropriate degree of metabolism to achieve the best condition. Storage fat cells into
fat cells for heat production and speed up fat-burning cells, regulating metabolism of a suitable degree of weight loss is the V26 thin secret of coffee!

V26 slimming coffee Garcinia cambogia extract contains HCA, to help prevent weight gain after weight loss (bounce)
the best results. For those who finally cut the weight down by people who are drinking raw materials, V26 containing HCA
would be more effective at inhibiting weight loss coffee weight rebound.


Features:

This product is rich in minerals, amino acids, vitamins, the effect of the performance are: the promotion of
human metabolism, regulating endocrine, burning excess fat and toxins emitted is a pure natural beauty slimming Jiapin.


Product Name: Magic 26 Slim Coffee
Efficacy: 26 days to lose weight 7-15 pounds

From the United States speed fat burning weight loss formula of coffee Energizer Reducer, full effect break down fat, taking less,
without any effect on the human body burning excess body fat to trim at top speed. Just a day before breakfast take a package, you can easily reply slender!

Speed Menu
• Strengthening lipolysis and promote fat burning
* To stop the promotion of fat synthesis in vivo environment

Scope of application: simple obesity, adolescence obesity, post-natal obesity
Not suitable for people: children and pregnant women milk

Note:
* This product is not a treatment or prevention of the drug, effects, progress and reaction varies
• All persons should not be a long time to lose weight, should pay attention to a balanced diet and regular exercise to make
* Weight loss is found during the rapid weight loss can be reduced by half the amount of taking
The following persons in the weight-loss, should first consult a doctor views:
* The elderly, children and patients with chronic diseases such as heart disease
* Pregnant women and lactating women
* Suffering from cold, fever, should be recovered and re-taking 【Specification】 per box of 26 packets, each packet adjustable dubbed in 100ml of coffee.
【Usage】 just 80-100ml hot water every morning to drink a coffee package, to help you to easily burn calories,
eliminating the accumulation of body fat, there is continuous full stomach flu, reducing snacking habits

This product is the choice of the United States virgin forest black coffee, with pure natural plant "Garcinia Cambogia" (HCA), refined by scientific processes, it is a natural, healthy, safe and without any side effects of slimming products, it does not like an ordinary coffee, is a biopharmaceutical group research center in the United States Health Church after years of repeated development of weight-loss results.


Liu beauty slimming coffee is characterized as:


Magical 26 slimming coffee is only natural with no side effects lipase resist agent, it does not act on the brain, not on the central nervous system, not into the blood, body fat enzyme work properly Yang system is the most secure fit long-term use to maintain weight, prevent weight rebound, beauty, body products. Its magical effect, 26 days to drink out of a perfect slim. A magical effect:


1. Blockade the absorption of fat barrier:


Fat digestion products of fatty acid, single-glycerides, glycerol formation of negatively charged substances, slimming coffee into the gastric juice in the formation of positively charged colloid evenly distributed in the digestive juice, and met the fat digestion matter immediately to play a strong ion adsorption, resulting in a large number of complex. The moment fat Cellulite matter has been V26 slimming coffee glial parcels, not through the intestinal wall and cannot be absorbed by the absorption of food in the fat and must be sealed off, blocking the small intestine, its absorption to control the body calorie intake to achieve weight-loss effect.








2. To enhance combustion, regulate metabolism:






V26 weight loss coffee contains a variety of active substances promote fat mobilization, and storage fat cells to the human body is converted to heat fat cells, accelerate the speed of body fat, adjust metabolic appropriate, from the reserve is greater than consumption of fat metabolism state to pull the state of consumption is greater than the reserve, and gradually adjust to the basic balance of fat reserves and consumption, so that the metabolic suitability to achieve the best. Transforming the storage of fat cells to heat fat cells, speed up fat-burning cells; regulate metabolism suitability V26 weight loss coffee weight-loss secret!


Garcinia cambogia extract HCA, contained in the V26 slimming coffee help you lose weight; prevent weight gain (bounce) the best. For those people who finally cut down the weight by drinking slimming coffee containing the HCA raw materials V26 would be more effective inhibition of body weight rebounded.


Features:This product is rich in minerals, amino acids, multivitamins, the effect expressed as: promotion of human metabolism, endocrine regulation, burn excess fat and toxins from the body, is a pure natural beauty and fitness to share.


Product Name: magic 26 weight loss coffee
Efficiency: 26 days weight loss of 7-15 pounds


Characterized as: the magical 26 weight loss coffee is only natural with no side effects lipase resist agent, it does not act on the brain, not on the central nervous system, not into the blood, body fat enzyme work properly Yang system, is currently the most safe for long-term use to maintain your weight, to prevent the system rebound beauty body products. It is a magical effect. 26 days to drink out of a perfect slim.


The main ingredients:virgin forest black coffee, Garcinia cambogia (HCA) a variety of vitamins, a variety of amino acids.


Edible method: once a day bag, an empty stomach half an hour before breakfast, drink plenty of water after drinking.


Main components: the virgin forest black coffee, Garcinia cambogia (CHA), a variety of vitamins, amino acids


Specifications: 10 g / bag x 26 bags


Shelf life:24 months


Executive Standard: Q / SD 2009


Health permit: Guangdong health food card characters (2007) 0106B03947 No.


Biological Kang Ming Xin Technology Co., Ltd. Producer
Production: Guangzhou Liu beauty Biotechnology Co., Ltd.


*Note: Pregnant women and strict degree of heart disease patients not suitable for drinking
*Note: This product is not a substitute for drugs


COFFEE SLIMMING PLUS GLUTATHIONE AND COLLAGEN


UNTUK KURUS DAN KULIT CANTIK SERTA CERAH






RM65 trmsuk pos sm
V26 Coffee Pink Coffee Slimming Glutathione Collagen Intensive formula for resistance to the new formula mixed with glutathione reduced glutathione and collagen weight loss and better skin.

Coffee V26. recipe precipitation. For resistance (reduced to) a new formula mixed with glutathione glutathione and collagen.


V26 coffee is safe in the process. GMP standards and have passed ISO9001 standard V26 model is formulated to coffee. For people to start taking it to a different coffee brands, coffee is also on the island within the body to burn fat as well. Make your weight is still slowly declining continuously. And the various treatments as well. They look good and healthy skin look supple white skin tight Bounce time with carefully selected components made of black beans to the rainforest in Brazil. Materials include amino acids, vitamins and processed by scientific technology. Bordered on weight loss products, natural health, safety and without any side effects this product has a delicious aroma. Can lose weight. And make your body slim down amidst happiness.
Components.
- Coffee black are caused by forest in Brazil.
- Powdered glucose.
- Powdered potassium Tampa Bay Software.
- Radish seeds.
- Cocoa powder.
- Amino acids.
- Various types of vitamins.
Packing:. 26th envelopes.
How to eat:. 1 each packet before breakfast or lunch.





THANYAPORN MIRIFICA


THANYAPORN MIRIFICA

RM35 

harga untuk 1 dozen hubungi saya
A)hi sy nk share pengalaman sy...1st day sy mkn,sy da rsa tegang2 kt breast sy...wahh mmg bgus produk ni..n skrg,da sminggu mkn, sy amat brpuas ati.breast tegang n shape montok..bulat...punggung sy pn makin pejal n ada shape...bila baring n dduk da xrsa tulang punggung...suke nye!!! so sy proceed lg..nk tgk hasil yg lbey marvelous! lg 1 perubahan kulit dy..lebey smooth n cerah lak..sy xpsti ini kesan drnya or not...sbb sy pn xde mkn suppliment len..so far mmg best...nnt sy nk amalkan..tq kedai cempaka!!!-NADIA

B) dulu dada ni mcm leper je..tp skrg pd tu ada bentuk dah n satu lagi perubahan pada punggung i..betambah gebu gitu..mmg suka sbb ada perubahan, kwn pun tegur. sbb tu i amik 2 botol..
kalau makan sblm tido n pagi sok makan lagi xda effect ke? takut telebih2 pulak... CIKGU

C) i mkn pil ni...2 biji lepas bfast..ade rasa tegang2 sikit kat breast..tp kat punggung mmg nmpk firm...ni pun mkn on off..heheh...asyik lupa je...kena sabar lah sikit lah tk same semua individu kan...- MRS_Z

D)breast jadi penuh..size C..mantap lagi..before this cup A :)..d best part is..keputihan ok...aliran haid pn ok..:)..-MISSY

E) bagus ubat nie..sy pun makan..beli direct dari thailand..dia pejalkan breast yg lembik2 tu..:) lagipun bahan2 dia selamat..sy keje dgn pharmaceutical & biotech company..so bole check..MENAZLENS

F)2 minggu ambik dah bleh rase ade perubahannyer.. - GULIE

G) akum..mrningss..nk share testi skitla kat sini..i bru mkn thanya ni 2weeks,my boob n butt xnmpak apa2 prubahan lg..tp..perbezaan ketara i rasa bdn i xmudah letih atau lesu..sbenarnya itula antara kebaikan mirifica ni,overall gitu..so selain segala khazanah2 smakin up,bdn kita jgak smakin cergas dan feel young..
i lbih tertarik pd kndungan mirifica yg amat2 lah bgus utk ksihatan kseluruhan wanita..so,bertawakal telan je thanya ni utk kesihatan dan anggap je khazanah2 yg akan semakin2 up tu sbagai hadiah atas kesabaran kita mengamalkan tnpa jemu thanya ni..in sya Allah..klu org lain sibuk measure boop n butt,i plak tgh sibuk measure stamina and muscle i sejak mkn thanya ni..hehehe.. pegi gym stakat running 1jam plus weight lifting smakin mudah i buat,klu x dulu mcm lekas semput jee..bdn makin terbentuk,kulit mkin berseri..best!best! - LEO79

H) dah semiggu mkn tp baru smlm rasa ssh nk pakai seluar, myb muntut dah naek sket kot siap kena lompat2 lagi tyme nk pakai tu.- YULEEN

I) ni dah 2minggu makan.. fuh mmg bkesan.. 1st week rasa sengal2 aje, tapi karang ni( baru 2nd week) pd dah jelas nampak lebih bulat. kulit pun nampak bseri skit.. masa dengar/ tgk org lain beri testi mcm caya tak caya... husband pun sama.. ha nanti bolehlah show off haha! - JOSWEET2

Wednesday, 5 March 2014

EMILAY WHITENING







RM60
HARGA SEBENAR : RM80
DIJAMIN ORIGINAL




KELEBIHAN EMILAY :


♥ Softgel mudah diserap oleh tubuh dijamin aman tanpa ada kesan sampingan sesuai utk lelaki dan wanita yang ingin tampil putih berseri.


♥Salah 1 musuh perempuan adalah warna kulit pada wajah tidak rata, timbulnya noda2 hitam, bintik hitam atau juga flek. Hal ini akan terjadi dengan seiring perubahan/ kondisi warna kulit wajah. Kerana warna kulit wajah bergantung pada pigment di bawah kulit yang disebut melanin.


♥Dengan penggunaan rutin dan intensif dan menggunakan rangkaian perawatan yang sesuai dengan kulit wajah, hasil akn kelihatan seawal 15-30 hari anda akan merasakan sendiri perubahan yang terjadi pada kulit wajah dan seluruh tubuh.








Komposisi 100% Murni Alam vegetabels Ekstrak :
1.GRAPE SEED / ANGGUR
2.ALOE VERA
3.PEARL/ MUTIARA
4.RUMPUT LAUT
5.VITAMIN C & E
6.GREEN TEA



100% bahan asli
FUNGSI EMILAY WHITENING :



** Memutihkan

** Mengencangkan kulit

** Mengurangi jerawat

** Menyamarkan noda bekas jerawat

** Menghilangkan bintik dikulit

** Kulit terasa lembut dan kenyal
** Mencegah penuaan dini
** Mempercantik kulit (lebih segar dan sehat)
** Antioksidan tinggi
** Menyamarkan kelebihan pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka)
** Tidak ada pengelupasan
** Menghilangkan toksin / racun dalam tubuh




Untuk kita Asia, Emilay ini akan memberikan manfaat Efek pemutihan itu biasanya dicapai dalam waktu sekitar 3 minggu , dgn pemakaian rutin 2x/hari




Emilay Whitening Softgel (Whitening Beauty Secret from USA) DIJAMIN KULIT MUKA & BADAN MAKIN PUTIH CERAH BERSERI HASIL PERMANENT.

Manufactured by : NUTRITIONAL PRODUCT CO.LTD .

MADE IN USA




CARA MAKAN :


Makan 2 biji sehari, sebiji pagi dan malam, atau kedua-duanya pada belah malam sahaja. Banyakkan minum air masak untuk kesan yang lebih cepat. ^^

Wanita/Lelaki yang mengiginkan wajah putih, tanpa jerawat dam gebu serta menawan dan sering kali tertipu dengan produk-produk lain yang kurang berkualiti.
Wanita/Lelaki sibuk dengan tugasan harian sehingga memerlukan supplement yang efektif tetapi memberikan hasil yang menakjubkan seperti emilay whitening
Sudah mencuba pelbagai produk kesihatan wajah, pergi ke pusat kecantikkan tetapi masih tidak mendapat hasil yang


KELEBIHAN EMILAY :

♥ Softgel mudah diserap oleh tubuh dijamin aman tanpa ada kesan sampingan sesuai utk lelaki dan wanita yang ingin tampil putih berseri.

♥Salah 1 musuh perempuan adalah warna kulit pada wajah tidak rata, timbulnya noda2 hitam, bintik hitam atau juga flek. Hal ini akan terjadi dengan seiring perubahan/ kondisi warna kulit wajah. Kerana warna kulit wajah bergantung pada pigment di bawah kulit yang disebut melanin.

♥Dengan penggunaan rutin dan intensif dan menggunakan rangkaian perawatan yang sesuai dengan kulit wajah, hasil akn kelihatan seawal 15-30 hari anda akan merasakan sendiri perubahan yang terjadi pada kulit wajah dan seluruh tubuh.



Komposisi 100% Murni Alam vegetabels Ekstrak :
1.GRAPE SEED / ANGGUR
2.ALOE VERA
3.PEARL/ MUTIARA
4.RUMPUT LAUT
5.VITAMIN C & E
6.GREEN TEA

100% bahan asli



Jerawat hilang dalam masa 3minggu sahaja.... Best kan ;)



Kulit smakin cantik & bersinar....

Jegarat smakin hilang malah wajah smakin cerah dlm masa 2minggu


Kesan dlm masa 3minggu sahaja!!

Kesan ketara dalam 2 minggu

Perubahan selepas 3 minggu

Hanya 14 hari boleh lihat hasilnya!!
Penggunaan selama 3minggu sahaja....

Lisa (Sabak Bernam) hanya 2minggu !!



Manufactured by : NUTRITIONAL PRODUCT CO. LTD.
CMP QUALITY 100& Recycable, 100% Certificated Laboratory Tested
Health permits : No. 0178
Standard: Q/INKS07-2006

BEZA YANG ORIGINAL DAN TIRUAN





Cara membezakan Produk EMILAY Whitening / Collagen yang ASLI dengan yang Palsu :
Perhatikan sticker pada kemasan produk Emilay bahagian atas bertuliskan " EMILAY ORIGINAL - Beware fake product". Sticker ini menunjukkan produk baru ORIGINAL / ASLI dari Emilay Whitening Collagen Softgel USA.






SAYA MERUPAKAN SUPLIER PRODUK EMILAY WHITENING CLEAR SPOT
UNTUK MENDAPATKAN HARGA BORONG SMS SAYA


PASTIKAN YANG ORIGINAL!!
JIKA ANDA DAPATI TIADA STICKER EMILAY ORIGINAL BEWARE FAKE PRODUCT IA ADALAH YANG TIRUAN..SEMUA PRODUK EMILAY SUDAH ADA STICKER,SO JIKA ADA ALASAN PRODUK YANG ANDA BELI ADALAH PEK LAMA..IA TIDAK BENAR SAMA SEKALI.

TIRUAN
PASTIKAN ANDA GUNTING TERLEBIH DAHULU..
ORIGINAL KELUAR SEPERTI MINYAK IKAN MANAKALA TIRUAN WARNA CAMPURAN OREN


kenali emilay yang kamu beli, emilay whitening yang palsu atau emilay whitening yang asli.


PERHATIAN

sekarang terdapat 2 versi emilay, satu warna ungu, dan yang coklat versi limited edition. limited edition kandungan glutatnya yang berfungsi sebagai pemutih kulit lebih banyak 20%

stock yang tertinggal sementara yang ada hanya versi limited edition sedangkan yang warna ungu stock barunya lum masuk

bagi yang ingin order silahkan. karena harganya sama. hasilnya lebih bagus. tanpa efek samping dan jamin asli





bagi yang berminat untuk mendapatkan produk emilay whitening asli dari usa yang kami liput di blog ini, boleh segera sms kami. jika masih ragu dan ingin survey. silahkan clik ctrl+D (secara bersamaan) untuk bookmark halaman ini. dan kembali jika kamu sudah ready utk menutrisi kulit kamu dengan emilay whitening asli ini


PRODUK TERBARU




RM60
EMILAY COLLAGEN PREMIUM USA : * Membuat kulit lebih halus, lembut, bersinar & cerah dengan mengoptimalkan proses regenerasi kulit. * Menyamarkan & mengatasi flek hitam & Keriput


Cara pemakaian : 2 x 1 hari (pagi – malam)
Fungsi EMILAY COLLAGEN PREMIUM USA :

* Membuat kulit lebih halus, lembut, bersinar & cerah dengan mengoptimalkan proses regenerasi kulit.
* Menyamarkan & mengatasi flek hitam & Keriput.
* Menghambat proses penuaan dini.
* Membantu luka sembuh lebih cepat & mempercepat hilangnya bekas luka.
* Menguatkan kuku sehingga tidak mudah patah.
* Membuat rambut tidak kusam.


" EMILAY COLLAGEN PREMIUM USA "
Rahsia kulit halus, cerah, kenyal & sehat.
Fungsi " EMILAY COLLAGEN PREMIUM USA "


♥ Membuat kulit lebih lembut, bersinar, cerah karena sangat membantu mengoptimalkan proses regenerasi kulit.
Minum beberapa hari saja, Anda dapat merasa kulit wajah Anda jadi lembut seperti bayi
♥ Menyamarkan & mengatasi Flek hitam & Keriput ( Anti Wrinkle )
♥ Menghambat proses penuaan dini ( Anti Aging )
♥ Membuat luka-luka sembuh lebih cepat, bahkan bekas-bekas luka dapat hilang dalam tempo waktu yang lebih cepat
♥ Kulit tubuh jadi halus dan bagian-bagian kering akan jadi mulus kembali
♥ Kuku lebih kuat dan tidak mudah patah
♥ Rambut tidak kusam
♥ Fungsi internal pada sendi dan otot yang dapat dirasakan dalam jangka panjang
COLLAGEN adalah salah satu protein yang menyusun tubuh manusia. Keberadaannya kurang lebih mencapai 30% dari seluruh protein yang terdapat di tubuh. Dia adalah struktur organik pembangun tulang, gigi, sendi, otot, dan kulit. Serat collagen memiliki daya tahan yang kuat terhadap tekanan.
Biasanya, setelah usia 25th produksi collagen di tubuh wanita mulai mengalami penurunan. Bahkan, dengan gaya hidup masa kini proses penuaan diperkirakan lebih awal.


AMAT JARANG YER YANG JUAL EMILAY COLLAGEN SEBAB STOK AMAT2 TERHAD DAN TIDAK DIJUAL BORONG SECARA BANYAK DISEBABKAN TAKUT TERJADI SEPERTI EMILAY WHITENING YANG RATA-RATA BANYAK TIRUAN.
(COPY PASTE FROM SUPLIER)

SANGAT-SANGAT DI SARANKAN UNTUK MEMBELI EMILAY WHITENING DAN EMILAY COLAGEN UNTUK MENDAPAT KESAN YANG MENAKJUBKAN

La Bourse Paris Tonic Hair Care


LA BOURSE Paris Tonic Essence Shampoo & Hair Tonic & Conditioner.


HARGA PROMOSI


RM90
UNTUK BULAN INI SAHAJA
(HARGA AKAN BERTUKAR PADA HARGA ASAL RM110)




BELIAN BORONG SMS/WHATSAPP 0148169178


(Harga Jualan Pasaran Malaysia : RM 150.00 ++)


FUNGSI:


♥ Mengurangkan rambut gugur
♥ Melebatkan rambut
♥ Memanjangkan rambut
♥ Menghilangkan kelemumur
♥ Menguatkan akar rambut


SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN


set shampoo yg bleh mengatasi masalah gugur rambut..masalah kelemumur....apa kata anda mencuba set shampoo La Bourse Paris..yang sememangnya terbukti berkesan...masalah keguguran rambut dapat diatasi,,malah kelemumur juga dapat dikurangkan seterusnya hilang


1 Set Terdiri Daripada:


La Bourse Essential Tonic Shampoo -250ml
Exclusive formulation containing the finest ingredients, especially natural ginseng extract, vitamins and D-panthenol. It cleans and conditions hair, hair roots and scalp while enlarging capillary blood vessels and activate hair papillae to stimulate hair growth and protect hair loss. Keeps away dandruff and scalp itch.


La Bourse Essential Tonic Conditioner -250ml
With Horse Tail Extract, Ginseng Extract & D-panthenol 
HAIR REVIVAL & STRENGTHENING Hair Conditioner for deeply nourishment Nourish the hair to be more perfect with LABOURSE Hair Conditioner with the value of Herbs. Help stimulate the blood circulation under the scalp. Strengthen the hair roots. Accelerate hair growth, faster long hair, soft and smooth hair, flowing hair, not fuzzy, well weighted hair and healthy. It is recommended to use with hair growth acceleration shampoo for more effective


La Bourse Speedy Hair Nourishing Superior Hair Tonic Essence -45ml
Concentrated formula with Ginseng and D-Panthenol Hair Growth Acceleration Tonic. Reduce hair loss. Ginseng Herbal and D-Panthenol Formula.
Help nourish the hair roots and scalp. Accelerate the production of new hair from Ginseng Extract which helps stimulate blood circulation under the scalp. Accelerate a better proliferation of hair including nourish and strengthen the hair, not to fall.


BELIAN BORONG SMS/WHATSAPP 0148169178


(Harga Jualan Pasaran Malaysia : RM 150.00 ++)






Thursday, 6 February 2014

SNAIL WHITE BY NAMU

SNAIL WHITE

Regenerate, Recovery, Repairing, Restore, Renewpromosi : RM130

harga pasaran RM150

(HATI-HATI PRODUK TIRUAN)

The Importance of the 5Rs’
WHY SNAILWHITE?

WHY SNAILWHITE?
BENEFITS OF SNAILWHITE facial cream!
MAIN INGREDIENTS
snailwhite-05
SNAILWHITE has a very special cream texture
THE PACKAGING IS WELL SELECTED WITH A VACUUM PUMP WHICH IS CONVENIENT AND EASY TO USE. IT PROTECTS THE CREAM FROM GETTING IN CONTACT WITH AIR SO THAT THE CREAM IS ALWAYS FRESH AND FREE FROM BACTERIA, GERMS. THIS REDUCES THE LIKELIHOOD OF CONTAMINATION OF PRODUCT.
THE PACKAGING IS WELL SELECTED WITH A VACUUM PUMP WHICH IS CONVENIENT AND EASY TO USE. IT PROTECTS THE CREAM FROM GETTING IN CONTACT WITH AIR SO THAT THE CREAM IS ALWAYS FRESH AND FREE FROM BACTERIA, GERMS. THIS REDUCES THE LIKELIHOOD OF CONTAMINATION OF PRODUCT.


Testimonial/Review from one of the customers after using SNAILWHITE facial cream for 21days!
Testimonial/Review from one of the customers after using SNAILWHITE facial cream for 21days!
HOW TO USE?


ORIGINAL AND FAKE